NAPFÉNY STRAND

Cím: 8253 Révfülöp, Halász u. 5.
E-mail: napfeny@balatontourist.hu
Telefonszám: +36 87 563 031, +36 30 629 2410
(Nyitvatartási időn kívül korlátozottan elérhető.)


A Napfény Strand igazi paradicsom a családok számára: homokos mini lídó, gyermekmedence, vízi kosár, sportszerkölcsönző, több korcsoportnak kialakított, korszerű játszótér várja a gyermekeket. A tavalyi évben új, vízi élményparkkal gazdagodott a kínálat. A parton homokos röplabdapálya, mini golf, trambulin, asztalitenisz áll rendelkezésre. A Napfény Kemping egyéb szabadidős és sportszolgáltatásai is igénybe vehetők; a felnőtteknek, vagy gyermekeknek szervezett animációs és egyéb programokon a strandvendégeket is szívesen látjuk, így a látogatók számára egész napra élményt kínálunk. A strand szépen parkosított környezetben, minden részletében egyedi hangulatú elemekkel a természetes vizes élőhelyek természeti értékeinek bemutatására törekszik.

A Napfény Strand a Kékhullám Zászló strandminősítés 5 csillagos minősítést ért el, 2022-ben a környezeti nevelésben kiemelkedő tevékenységéért „Zöld béka díjat” kapott.

A strandon a Strandszabályzatot kérjük betartani! Dohányzás csak a kijelölt helyeken megengedett. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, ebben az Önök együttműködését is kérjük!

A strand akadálymentesítésére törekszünk: a strand akadálymentesen megközelíthető, a vízpartig akadálymentes járda vezet, a terület szabadon bejárható, az új játszótér részben akadálymentesített, korlátozott számban akadálymentes parkolóhelyet biztosítunk. Ha bármilyen további segítségre van szüksége, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre!

A strand területére háziállatot bevinni tilos!

A Napfény Kemping többféle szálláslehetőséget - sátor- és lakókocsihelyeket, bérelhető mobilházakat, sátrat kínál a hosszabb távra érkező vendégeknek.

Nyitva tartás: 2024.07.01. - 08.31. 9:00-19:00 óráig. Vízimentő csak ebben az időszakban biztosított. Ezen kívül fürdőzés csak saját felelősségre megengedett.

30 főnél nagyobb létszámú csoportokat csak előzetes bejelentés után tudunk fogadni, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a fenti elérhetőségeken!

 

Szolgáltatások:

 • mini lídó
 • gyermek pancsoló
 • korszerű, modern játszótér
 • homokos strandröplabdapálya
 • focipálya
 • vízikosár
 • ping-pong
 • óriás sakk
 • animáció (főszezonban)
 • vizesblokk (mosdó, WC, zuhany)
 • akadálymentes fürdőszoba
 • gyermek és családi fürdőszoba
 • baba-mama szoba
 • családi/akadálymentes öltöző
 • Free WIFI pont
 • kerékpáros szervízoszlop

 

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:

 • felfújható vízi játszópark
 • étterem, büfé
 • ABC
 • vízibicikli és SUP kölcsönző

 

BELÉPŐ ÁRAK

Érvényes 2024.01.01.-től

 

14 éves kortól

2-14 éves korig

családi

napi

2.000,- Ft

1.500,- Ft

6.000,- Ft

heti

10.000,- Ft

7.500,- Ft

30.000,- Ft

havi

20.000,- Ft

15.000,- Ft

60.000,- Ft

szezon

40.000,- Ft

30.000,- Ft

120.000,- Ft

Az árak Forintban, fejenként értendők, a családi jegyek 2 felnőtt és max. 2 gyermek (14 éven aluli) belépésére jogosítanak. 2 éven aluli gyermekek, valamint mozgáskorlátozott igazolvánnyal és vakok igazolványával rendelkezők a strandot ingyenesen látogathatják. A belépőjegy és a többszöri belépést biztosító bérletek nem átruházhatók. Kempingvendégeink tartózkodási idejük alatt a strandot térítésmentesen vehetik igénybe.

Készpénzfizetésen kívül lehetőség van bankkártyával vagy SZÉP-kártyával történő fizetésre is.


Napfény strand Napfény strand Napfény strand Napfény strand Napfény strand

Megközelítés:
GPS koordináták: 46.829086, 17.640012
Gyalogosan, tömegközlekedéssel: A strand tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, Révfülöp vasútállomásától és autóbusz állomástól keleti irányban 850 m (12 perc) gyalogosan.
Kerékpárral: A Balatoni Bringakörút közvetlenül a kemping előtt halad, a strandjelző tábla a kerékpátútról látható. A strand területén kerékpártároló és kerékpáros szervízoszlop térítésmentesen használható.
Autóval: Révfülöp keleti részén, a 71.sz. főútról a lekanyarodást a kemping felé jelzőtábla mutatja.
Hajóval: a Bahart menetrendszerinti járatával, a Hajóállomástól 1,1 km távolságra (15 perc séta).

Parkolás:
A strand előtti alsóbbrendű út szélén ingyenes megállási lehetőség biztosított. A vasúti átjáró és a strand között nagyobb, ingyenes parkoló áll rendelkezésére (kb.100 m) E-autótöltési lehetőséggel. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Balaton átúszás idején a megnövekedett forgalom miatt speciális parkolási rend lép életben, a parkolás ilyenkor csak térítésesen vehető igénybe!
Mozgáskorlátozott igazolvánnyal érkező vendégeink számára korlátozott számban akadálymentesített parkolóhelyet biztosítunk a bejárat mellett kijelölt helyen.

Látnivalók, programjavaslatok:
Révfülöp látványosságai a Fülöp-hegyi Milleniumi kilátó, két Árpád-kori templomrom, móló és hajóállomás, Evangélikus templom.
A közelben rengeteg látnivalót kínál a Balaton-felvidék, kirándulások a Káli-medencében, gyönyörködni a panorámában valamelyik tanúhegy tetejéről, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeit végigjárni, a Hegyestű geológiai bemutatóhely és a Salföldi Major is könnyen elérhető Révfülöpről.
Hajókirándulás, kerékpártúra, a Balatoni Bringakörút áthalad a településen, E-bike túra
Tihany, Tapolca, Veszprém
Környékbeli szolgáltatások, attrakciók:
a településen számos vendéglátóhely üzemel, pl. Mákvirág borház, Gomba étterem, Bisztro 71, Tóth vendéglő, Kánya Zoli halsütője, melyek akár gyalogosan, gépjárművel vagy kerékpárral is megközelíthetőek. A mólón álló Rév Büfét lángosáért kedvelik a vendégek, mellette további vendéglátó egység is találhatóak. Speciális étkezési igényeknek is eleget tesz több étterem és cukrászda is Révfülöpön (vegetáriánus, vegán, glutén- és laktózmentes kínálat) – Bisztró71, Gomba étterem és pizzéria, Móló cukrászda.

Bővebb információk